Birkesaft – Perfekt til din træning

 

Sukkerholdige drikke som saftevand, sodavand og energidriks er fyldt med store mængder hvidt sukker og tomme kalorier og ernærings-mæssigt lige til, at skylle ud i toilettet. Jeg undgår derfor sukkerholdige drikke, men forleden dag smagte jeg Sealand Birk som er naturligt birkesaft. Birkesaft har været kendt i århundrede for dens sødlige smag og gode egenskaber, men har først fornyeligt vundet indpas i Danmark.

Jeg var ved at falde ned af stolen, da jeg først smagte det. Det smager VIRKELIGT godt! På ingen tid derefter fik jeg smagt de fire andre udgaver, som alle havde en rigtigt god smag. Birkesaften har en dejlig sødlig smag uden, at være vammel på nogen måde. Udover den originale birkesaft kan du købe birkesaft med hindbær, solbær, hyldeblomst og ingefær/lime smag. Min favorit er ingefær/lime, da den både er sød og frisk i smagen på samme tid. Birkesaft er økologisk og uden tilsat sukker og farvestoffer.

BIRK

Birkesaft og ernæring

Birkesaft indeholder 18 kalorier pr. 100 ml. birkesaften indeholder 4,3g kulhydrat, som er naturligt birkesukker. Birkesukker søder mere end almindeligt sukker og indeholder 40 % færre kalorier end almindeligt sukker. Det vil sige at du kan nyde Sealand birkesaft uden det gør dit blodsukker ustabilt som sukkerholdige drikke ofte gør. Derudover har birkesaften et naturligt højt indhold af C – vitamin, antioxidanter og aminosyrer. Det skal lige siges det ikke er aminosyre til protein opbygning som birkesaft indeholder.

Birkesaft – Perfekt under din træning

Sealand birksaft er blevet taget super godt imod af palæo folket blandt andet på Palæo restauranterne i København, samt i crossfit verdenen. Dette skyldes at birkesaft næsten kan sammenlignes med trylledrik, da dens naturlige indhold af birkesukker og antioxidanter er perfekt når du træner. Dertil indeholder birkesaft en isotonisk funktion når du træner. isotonisk betyder at den har den samme mineral/salt indhold som sved, så ved at drikke Sealand Birksaft efter træning virker den rehydrerende da den både erstatter tabt væske, sukker og salt. Måske du har stødt på de blå iso drikke i fitness centrerne: Gatorade, Powerade, Nutraminos ISOtonic. Birkesaften har samme egenskab blot på en naturlig måde.

Antioxidanter – kroppens superhelte

Det høje indhold af antioxidanter i birkesaft har også en positiv indvirkning på kroppen efter træning. Når du træner bliver der dannet frie radikaler i kroppen, som forsøger at ødelægge og oxiderer andre gode kemiske stoffer. Du skal derfor se antioxidanter som kroppens superhelte der hæmmer de frie radikaler.

Læs mere her: www.sealandbirk.com

Casper Breum, Salgschef. Mobil +45 2773 4931