Chili krydrede italienske kødboller
Chili krydrede italienske kødboller er nemme at lave og kræver ikke meget tid i køkkenet. Sovsen er meget kaloriefattig og kødbollerne er tilberedt med oksekød på 3-7 % fedt. Når du vælger fedtfattigt kød vil du spare kalorier og opnår en bedre fedtsammensætning i retten. Spis kødbollerne som et sundt aftensmåltid eller tag resterne med i madpakken. kombinationen af de stærke og velkrydret kødboller, den hjemmelavede tomatsovs, feta og friske basilikum er meget harmonisk. Spis kødbollerne med fuldkornsspaghetti eller grov brød.
Opskrift på chili krydrede italienske kødboller
Person: 3-4
Tid: 45 minutter
Ingredienser:
- 500 g hakket oksekød 3-7%
- 1 æg
- 1 dåse hakket tomat (med hvidløg)
- 2 spsk. havregryn
- 1 hakket rødløg
- 1 spsk. rød pesto
- 1 spsk. chilipulver
- 1 spsk. paprika
- Salt og peber efter smag
- Olie til stegning
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne sammen til en fars
Form kødbollerne med en ske
Steg kødbollerne i lidt olie på en pande
Hæld de hakkede tomater henover og lad sovsen blive tyk.
Smag til med salt, peber, chili og paprika
Serverer kødbollerne med fuldkornsspaghetti, frisk hakket tomat, basilikum og feta.
Næringsindhold pr. 100 g
- Kalorier: 107
- Protein: 11 g
- Kulhydrat: 3 g
- Kostfibre: 1 g
- Fedt: 5 g
maj 23, 2014 @ 08:00:24
Hej Samantha 🙂
De kødboller ser bare gode ud.. Det skal laves i weekenden 🙂 Tak for en god opskrift som selv jeg kan forstå 🙂
maj 23, 2014 @ 17:37:20
Hej Henrik
1000 tak for din besked. Det glæder mig at du synes om opskriften. Rigtig god fornøjelse med kødbollerne
De bedste hilsner og smil
Samantha Fotheringham