Fantastisk krebsehalesalat

Krebsehalesalat---Foto-Samantha-Fotheringham

Jeg er simpelthen så vildt med denne velsmagende og sunde krebsehalesalat, som jeg deler med jer i dag. Krebsehalesalaten har en dejlig frisk smag med en blød og cremet konsistens. Krebsehalesalaten er rig på protein og indeholder hele 10g protein pr. 100g. Dertil er salaten rig på sundt fedt fra avokado. Spis salaten på et stykke ristet rugbrød eller servér den sammen med friske grøntsager.

Opskrift-Krebsehalesalat - Foto Samantha Fotheringham

Krebsehalesalat-opskrift---Foto-Samantha-Fotheringham

Opskrift krebsehalesalat

Person: 2

Tid: 40 minutter

Ingredienser:

  • 1 Avocado
  • 1 dl skyr
  • ½ dl. hakket purløg
  • 1 tsk. fintrevet citronskal
  • 1 tsk. citronsaft
  • ca. 1 tsk. finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk. groft salt
  • 1 bæger krebsehaler ca. 150 – 170g (drænet)

Fremgangsmåde:

Rør avocado og skyr sammen.

Tilsæt hakket purløg, citronskal, -saft, chili og salt.

Lad krebsehalerne dryppe af i en sigte og pres væden godt fra.

Vend krebsehalerne i dressingen

Stil krebsehalesalaten tildækket i køleskabet i ca. 20 min

Tilbehør:

Ristet rugbrød eller friske grøntsager

Næringsindhold pr.100g

  • Kalorier: 95
  • Protein: 10g
  • Kulhydrat:3g
  • Fedt:4g

Energifordeling pr. 100g