GIV IKKE OP

 

De fleste mennesker har noget de går og drømmer om. De vil måske gerne tabe 5 kilo, lære at svømme eller gennemføre et løb. Der kommer mange til mig og siger de gerne vil have hjælp til at leve sunder. I starten fortalte jeg glædeligt om sund mad og hvordan man effektivt kunne smide fedt. Problemet var bare at alle dem som kom og sagde til mig at de havde lyst til at få hjælp mødte jeg med en burger i hånden fra Mcdonalds et par dage efter. Eller så måtte jeg lægge øre til alverdens undskyldninger for, hvorfor de ikke lige fik spist sundt alligevel. Nogen havde haft meget arbejde og andre problemer med kæresten.. ER DET OKAY? Jeg blev så skuffet i starten og følte at de ikke satte pris på min hjælp!

Hemmeligheden bag succes

Jeg var længe fuseret over at alle jeg hjalp, bare virkede ligeglade, men så fandt jeg ud af, at hemmeligheden bag succes. Hemmeligheden er at beslutte, hvad der er mest VIGTIG for dig og så virkelig gøre det!! Det betyder at du skal have et klar billede af dit mål. Du skal gøre noget for målet hver dag for at forbedre det, selv når alt er uoverskueligt og det ser sort ud. I dag fortæller jeg IKKE bare om sund kost, i dag sørger jeg også for at dem jeg hjælper er TOP motiveret for at nå deres mål!

Jeg møder ofte mennesker, som fortæller mig de har prøvet på 1000 vis af måder, at få det til at lykkes, og intet virker for dem! Tænk lige over det her. De har sikkert ikke engang prøvet hundrede måder at nå deres mål, nok ikke engang 20 måder. De fleste mennesker har prøvet på 8-10 måder at skabe en forandring og når det ikke virker for dem, så giver de op!!

Men giv IKKE op!!

Jeg vil gerne dele et fantastisk klip med jer i dag som jeg blev meget rørt af. Det er fantastisk og VILDT inspirerende at se. Tag jer de 3 minutter det tager at se den!! DO IT!