GO FOR IT!

Hej alle sammen. Jeg er lige kommet hjem fra en SUPER dejlig og POWERFUL ryg træning og nu er jeg ved at mæske mig igennem 100g kylling og 300g blandet grønsager. SKØNT SKØNT

I min egen kamp for, at nå mine egne mål, begyndte jeg at læse om forskellige succesfulde personer. Personer som på den ene eller anden måde bevist over for dem selv at de havde styrken til at nå deres mål. Inden jeg begyndte, at læse om disse mennesker anså jeg dem som værende HELDIGE. Jeg må ærlig indrømme, at jeg tænkte, at de nok havde været det rette sted på det rigtige tidspunkt eller født ind i en velhavende familie. Efter at have læst en lang række af selvbiografier, set et udtal af film og læst et bjerg af bøger om personlig udvikling har jeg indset, at et fællestræk ved mennesker som er succesrige er, at de alle har haft mødt modgang, men i stedet for at lade det påvirke dem kæmpede de for deres mål og gav ikke op !!!

Jeg vil gerne dele det her klip som jeg har fundet på You Tube i går. Håber det kan sætte lidt gang i jeres tanker og motivere jer til, at komme ud af døren!! GO FOR IT!