Grillost med valnødder, ingefær og hindbær – Samarbejde med Taverna
Selvom vejret i september måned har været meget bedre end forventet må vi nok erkende, at grillsæsonen snart synger på sidste vers. Jeg har valgt, at bruge en af de sidste grilldage i år på, at lave denne skønne dessert med grillost, valnødder, ingefær og hindbær. Opskriften har jeg udviklet i samarbejde med Taverna til deres opskriftsite. Desserten er meget nem, at lave og tager blot 25 minutter at tilberede. I stedet for, at tænde grillen op kan du naturligvis også bruge en grillpande.
Opskrift på grillost med valnødder, ingefær og hindbær
Person: Dessert til 4
Tid: 25 minutter
Ingredienser:
- 250g grillost
- 125g hindbær
- 40g valnødkerner
- 1 lille håndfuld mynte blade
- 2 tsk. Revet ingefær ca. 20g
- 3 spsk. honning
- 4 spsk. citronsaft
- ½ dl. vand
Fremgangsmåde:
Skær skrællen væk på ingefæren og riv det fint
Bland revet ingefær med vand, citronsaft og honning
Hæld ingefær blandingen op i en gryde og lad det koge op under omrøring i 1-2 minutter indtil konsistensen er tyktflydende og minder om sirup
Skyld hindbær og hak valnødkernerne groft
Skær grillosten ud 8 skiver
Læg grillosten på en grill og steg dem i 1-2 min. på hver side, indtil de er gyldenbrune.
Læg den tilberedte grillost på 4 tallerkner. 2 skiver på hver tallerken. Fordel hindbær, valnød og ingefær. Pynt til sidst med mynteblade.
Næringsindhold pr. 100g
1 portion indeholder ca. 300 kcal.
- Kalorier: 208
- Protein: 12g
- Kulhydrat:13g
- Fedt:12g
sep 29, 2016 @ 12:52:26
Rart opskrift, kombinationen af valnødder, ingefær og hindbær – gør det mere lækker. Jeg ville elske at prøve det.