Handy wraps med kylling

handy kyllingewraps- Foto, foodstyling og opskrift Samantha Fotheringham

En af mine veninder kom til mig forleden og spurgte om jeg kunne komme med inspiration til madpakken. Hun var ved, at være træt af den sædvanlige leverdreng og svedige spegepølse. Der skal ikke så meget til, at gøre madpakken mere spændende og sund på samme tid. Her er en nem og hurtig løsning, som kan gøre din madpakke glæde lidt større. En fuldkorns tortillapandekage med kylling og rød peberfrugt eller tomat er super lækker og handy, at have med i madpakken. Den er meget nem at bikse sammen! Du kan evt. få det til aftensmad og tilberede en stor portion, så du har nogle tilbage til madpakken de efterfølgende dage. De kan spises lune og kolde.

handy wraps med kylling -Foto, foodstyling og opskrift Samantha fotheringham

Opskrift på handy wraps med kylling

6 stk.

Tid: 1 time

Person: 2-3

Ingredienser:

  • 6 fuldkorns tortilla pandekager
  • 400 g kyllingebryst
  • 2 røde peberfrugter eller 200 g cherrytomater i tern
  • Olie til stegning
  • Paprika, salt og peber
  • 150g revet ost 13 %

Fremgangsmåde:

Tænd oven på 200 grader.

Skær kyllingen ud i tern.

Steg kylling og peberfrugt/tomat på panden i lidt olie, til peberfrugterne/tomaterne er bløde.

Krydder med salt, peber og paprika

Tag fuldkorns tortillapandekagerne ud af posen og læg fyldet i midten af dem.

Fold dem sammen og gratiner med revet ost. Hvis du gerne vil spare kalorier kan osten undværes.

Læg de foldede pandekager på en plade med bagepapir.

Bag dem i ovnen til osten er gylden og smeltet.

Næringsindhold pr. 100g

  • kalorier: 146
  • protein:13g
  • kulhydrat: 14g
  • fedt: 4g

Energifordeling pr. 100g