Kamille te – Naturens egen medicin mod ondt i halsen

Kamille te - Naturens egen medicin mod ondt i halsen Samantha Fotheringham

SNØFT, SNØFT. Ja, så er det blevet efterår og hvad følger med efteråret? Det gør et stort tilfælde af folk med forkølelse, influenza og feber. Personligt er jeg ikke blevet ramt endnu, men mon ikke den grimme forkølelse lurer lige rundt om hjørnet. Det er ekstremt ubehageligt når det føles som om man sluger glas skår når man spiser og halsen føles som en kats kradsebræt, flænset, tør og slidt. Heldigvis findes der ting til at lindre smerten med. Et vidundermiddel til at bekæmpe halsproblemer er en kop varm kamillete med honning, hvilket både er naturligt og smager dejligt!

Kamillete – Højt naturligt indhold af antioxidanter

Vi smider penge ud af vinduet på hostemedicin

Undersøgelser viser at danskerne bruger 80 millioner kroner om året på hostemedicin, som ikke har nogen bekræftet effekt. Dermed tyder det på at en halspastil eller en kop varm kamillete med honning kan være lige så effektiv mod hoste. Kamille urten virker beroligende på halsen og honningen smører halsen og løsner det slim som sidder dernede.

Kamille te/ Camille te

Kamillete – Højt naturligt indhold af antioxidanter

Kamillete har et naturligt højt indhold af antioxidanter, som betragtes som kroppens små superhelte, da de har sundhedsfremmende egenskaber. Kamillete er ligesom grøn te, kaffe og mørk chokolade rige på catechiner, som menes at være de antioxidanter som er nemmest for os at optage. Catechiner er gode for dit immunforsvar og har en beskyttende effekt mod hjertesygdomme.