Lækre müslibar

I dag der jeg kom hjem fra en dejlig dag på studie har jeg lavet disse lækre müslibar med havregryn, kokos, solsikkekerner, mandler og tranebær. De er gode som en hurtig og sund snack på farten, eller bare når du er sulten for sjov. Du kan også gemme noget af fyldet og bruge det ovenpå yoghurt om morgen eller med lidt mælk på. De mætter virkelig godt og indeholder gode fedtsyre, proteiner og kostfiber! Du kan evt. beklæde den ene side med lidt 70 % chokolade, det gør dem kun endnu mere yummy at spise.

Opskrift på müslibar

24 stk

Tid: 2 timer

Ingredienser:

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 250g havregryn
  • 100g kokos mel
  • 100 g tørrede tranebær
  • 125 g solsikke kerner
  • 100 g mandler

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 130 grader og beklæd en lille bradepande med bagepapir.

Varm den kondenserede mælk op i en stor gryde. Hak mandler og tranebær.

Bland alle ingredienser i den varme kondenserede mælk og rør godt rundt, så det hele bliver dækket af mælken.

Fordel det i en passende bradepande.

Bag blandingen i oven i 1 time og lad den køle af minimum 30 før den skæres ud i bjælker. Gem dem i en tæt lukket kagedåse.

Næringsindhold pr. 100g – (1 bar er ca. 176 kalorier)

  • Kalorier: 391
  • Protein:11g
  • Kulhydrat:39
  • Kostfiber: 5g
  • Fedt: 21g
  • Mættet fedt: 6g

Energifordeling pr. 100g