Ristet rugstykker med pesto

Pesto-Foto-Samantha-Fotheringham

Sund og velsmagende mad behøver ikke, at tage flere timer at tilberede. Ristet rugbrød med pesto er noget af det mest simple jeg kender og er en smagfuld, knasende og sprød symfoni der vil kærtegne dine smagsløg. Jeg vil vove at påstå, at alle nybegyndere i maduniverset ville kunne tilberede det her! Sværhedsgraden er på niveau med leverdrengen eller kogt pasta. Spis dem som tilbehør, en hurtig mellemmåltids snack eller som en appetizer. Prøv evt. de ristet pestobrød med skiver af kylling eller skinke. Hvis du er klar på lidt større udfordringer kan du se min opskrift på hjemmelavet pesto her.

Pesto brød - Foto Samantha Fotheringham

Pestobrød - Foto Samantha Fotheringham

Pestobrød opskrift

Person: 2

Tid: 15 minutter

Ingredienser:

  • 2 skiver rugbrød
  • 2 tsk. pesto
  • Lidt frisk basilikum
  • Groft salt

Fremgangsmåde:

Tænd oven på 180 garder (varmluft)

Fordel pesto på rugbrødet

Rist brødene i oven i ca. 10 minutter til de er sprød.

Lad brødene hvile i 5 minutter og put frisk basilikum og lidt groft salt på.

Næringsindhold pr. 100g

  • Kalorier:241
  • Protein: 5g
  • Kulhydrat:35g
  • Kostfibre: 7g
  • Fedt: 8g

Energifordeling pr. 100g