Skab positive overbevisninger

 

De forskellige overbevisninger vi har, har en stor indflydelse på, hvad vi tænker om os selv. Hvis du er overbevist om, at det er umuligt for dig at tabe dig, så er det UMULIGT! – Eller hvis du tænker, at du har prøvet at komme i gang med at løbe tusindvis af gange, og at du ikke kan, så KAN DU IKKE. Derfor er det vigtigt, at opbygge nogle overbevisninger, som har en positiv indflydelse på dig. Så kan du komme i gang med at nå dit mål.

Effekten af tro og håb

Forskning viser at effekten af tro og håb i forhold til forandring er meget relevant. Hvis du spøger en person, hvor stor en sandsynlighed der, er for at han eller hun ville kunne nå deres mål, vil graden af deres overbevisning være en rimelig indikator af sandsynligheden for, at en forandring faktisk finder sted.

Overbevisninger kontroller dit sind

En overbevisning er en kraft, som du kontrollerer dine beslutninger med. Det har indflydelse på alle dine følelser og tanker. Derfor er det vigtigt, at du tror på, at du kan nå dit mål og går 100 % ind for det! Når du tror på noget, giver du din hjerne ordre til, at reagere på en bestemt måde. Er du f.eks. nogensinde blevet spurgt; ”vil du være sød at hente saltet?”, og gået ud i køkkenet med tanken om, at du ikke vidste, hvor saltet var. Du kigger over alt i alle skabe, men finder ikke saltet. Du siger nu til dig selv; ”jeg kan ikke finde saltet”. Selvom det står lige for næsen af dig. Hvorfor kunne du så ikke se det? – Fordi, du var overbevist om, at du ikke vidste hvor det var.

Hvad er en overbevisning?

Dine overbevisninger kan påvirke dit liv og andres liv omkring dig. Overbevisninger har en stor betydning og er ekstremt virkningsfulde. Vær derfor forsigtig med, hvad du vælger at tro, især om dig selv! Lad især ikke andres onde ord præge dit sind!

Hvad er en overbevisning så. Det kan være, at du er overbevist om, at du er en glad person. Hvorvidt om ”du er en glad person” er en ide, eller en overbevisning, afhænger af den portion vished, du føler omkring det. Det kan være, at dine venner ofte påpeger, at du er glad eller, at du føler, du har overskud. Men hvis du tænker: ”Jeg føler mig ikke virkelig glad”, siger du i virkeligheden: Jeg føler mig ikke så sikker på, at jeg er en glad person”.

HUSK, DU ER HVAD DU TÆNKER! Tag kontrol over dine tanker, og skab gode overbevisninger! YES I CAN!