Skins A200 kompressions tights – produktanmeldelse

Træningstøj- Foto Samantha Fotheringham

Cooltights.dk, som er forhandler af et stort udvalg af forskellige træningstights til kvinder og mænd har kontaktet mig og spurgt om jeg kunne tænke mig, at prøve deres populære Skins A200 kompressions tights. Derfor vil dette indlæg være en produktanmeldelse af produktet.

Normalt lyder det, at man skal bruge træningsbukser som man føler sig godt tilpas i og man kan bevæge sig frit i. Hvis bukserne er for stramme kan det hæmme benenes mulighed for bevægelse og det kan nedsætte præsentationsevnen. Hvorfor er det så lige at kompressions tights er blevet så super populære? Ideen omkring, at bruge kompressions tights er tanken om, at de øger blodcirkulationen under og efter træning. Mange oplever det hjælper på ømhed og træthed i musklerne. Men virker de? Personligt har jeg ikke brugt mine nok til, at kunne give en grundig vurdering. Men da jeg var ude og afprøve bukserne føltes mine ben ikke tunge dagen efter på nogen måde.

Fitnesstøj- Foto Samantha Fotheringham

Sportstøj- Foto-Samantha-Fotheringham

I dag findes træningstøj i alverdens farver og med tusindvis af forskellige deltaljer. For mig er der noget tiltrækkende ved det minimalistiske sorte design, som Skins leverer med disse kompressionstights. Glem alt om lynlåse ved anklerne, snore i anklerne og lynlåslommer til nøglen. Alle disse detaljer er sparet væk og der i stedet fokus på pas form og præsentationsevne.

Ofte er en udfordring ved tætsiddende træningstøj, at det kan tage lidt tid at få på, hvilket kan være belastende og gå udover træningsglæden. Men det er aldeles ikke tilfældet med disse tights, som glider sig op af benene og er nemme at få på. Stoffet er tyndt og virker til, at være i en god kvalitet. Jeg har ofte oplevet at, hvis stoffet er tyndt er det også gennemsigtigt, dette er dog ikke et problem med disse tights. En anden stor fordel er, at de er svedtransporterende. Stoffet lader sveden gå til overfladen af bukserne, hvorfra det fordamper og på den måde undgår du en irriteret hud.

Et lille minus ved tightsene er, at det kræver en smule tilvænning, da de er mere tætsiddende end almindelige tights. Hvis du aldrig har brugt tights før er det en god ide at prøve bukser med og uden kompressions for at mærke forskellen. Personligt synes jeg bukserne var meget fleksible når jeg bevægede mig og de havde en god pasform. I livet er der en snor som man kan spænde bukserne ind med, dette var dog ikke nødvendigt for mig, men hvis man har smalle hofter kan det selvfølgelig godt være en fordel, at kunne stramme tightsene ind, så de ikke falder ned.

De andre minusser skyldes primært designvalget og prisen. Jeg kunne godt savne en lomme med lynlåslukning så der er muglighed for at have en energibar eller lidt druesukker med på løbeturen. Der er kun en lille lomme indvendigt ved hoften, hvor nøglen lige kan være i. Et andet minus er prisen på bukserne, som koster 700 kr. Prisen er høj for et par træningsbukser, men der er dog ingen usikkerhed om at det er et par høj kvalitets tights, hvilket afspejles i prisen. Bukserne kan dog købes på cooltights.dk med 20% rabat netop nu. Bukserne findes både til kvinder og mænd. Læs mere om disse træningstights her.