Stop med at lyve for dig selv!! ta en RIGTIG beslutning

 

HELT ÆRLIGT!! Hvor mange gange har du hørt andre sige det her eller du har lovet dig selv det. ? Overvej det lige kort inden du læser videre!! Jeg hører ofte folk sige ” Nu er det nok!!, Jeg starter på min slankekur i morgen, jeg spiser ikke slik og junk mere FRA i morgen”!! Efterfølgende ser jeg dem åbne en pose slik, for deres kur starter jo FØRST i morgen. ”Min kur starter først i morgen, så derfor må jeg gerne”. De fleste kan måske holde en dag eller 2 dage, andre blot en uge og de færreste når deres mål!!

Stop med at lyve for dig selv

Har du nogensinde overvejet, hvorfor du lyver for dig selv? Hvorfor kommer du ikke i gang med at nå dine mål, hvis du bruger så meget energi på at tænke på det?. Hemmeligheden er at tage en RIGTIG beslutning!! Beslutningsevnen er kraften til forandringer.! Når du har taget en rigtig beslutning, er det ikke et ønske, men et valg!!! Du ser dig ikke tilbage, du efterstræber kun det du har sat dig for og DU GIVER IKKE OP!! Jeg møder ofte folk som søger en nem opskrift på et varigt vægttab, Men sandheden er, at der ikke findes nogen nem vej, kun hårdt arbejde!

Ta en rigtig beslutning

Du vil møde mange forhindringer på din vej til dit mål. Både store og små, men med en RIGTIG beslutning vil du ikke blevet slået ud, du vil overtage styringen, og kravle over de mure du møder!! Jeg vil gerne dele en historie med jer fra den virkelige verden! Historien handler om en mand som virkelig forstod kraften i at tage en RIGTIG beslutning! Historien er fra bogen ”Råd fra en ven, af Anthony Robbins”

Historien om Soichiro Honda

Hans navn er Soichiro Honda, grundlægger af Honda-fabrikkerne, som fremstiller Honda- bilerne og – motorcykler. Mr. Honda lod aldrig tragedier, problemer, udfordringer eller uforudsete omstændigheder stå i vejen for sig. Faktisk besluttede han ofte at betragte nogle af de største vanskeligheder som blot hindringer i det livsløb, det var at nå sine mål.

I 1938 var Mr. Honda en fattig studerende, som havde en drøm om at konstruere en stempelring, som han kunne sælge og fremstille til Toyota-selvskabet. Hver dag gik han i skole, og hele natten lang arbejde han på sin konstruktion med olie op til albuerne. Han brugte de få penge, han havde på sit projekt, og det var stadig ikke færdig. Til sidst pantsatte han sin kones smykker for at kunne forsætte. Efter års anstrengelser konstruerede han endelig den stempelring, som han var sikker på, at Toyota ville købe. Da han viste dem den, afviste de den. Han blev sendt tilbage til skolen, hvor han oplevende ydmygelsen ved, at hans lærere og kammerater fortalte ham, hvilken idiot han var, at konstruere sådan en latterlig dims. Var han frustreret? Det kan du regne med. Var han flad? Ja. Gav han op? IKKE TALE OM.

I stedet for brugte han de næste to år på forsat at finde måder at gøre stempelringen bedre på. Han havde den afgørende opskrift på succes:

1: Han besluttede, hvad han ønskede.

2: Han handlede.

3: Han bemærkede, om det virkede eller ej, og når tingene ikke virkede,

4: blev han ved med at ændre sin fremgangsmåde. Han var fleksibel i den måde, han greb tingene an på.

Endelig, efter to år til, forbedrede han sin konstruktion. Og Toyota købte den faktisk! For at bygge sin stempelfabrik havde Mr. Honda brug for cement, men den japanske regering var ved at gøre klar til Anden Verdenskrig, så der var ikke noget at få, Endnu en gang så det ud til, at hans drøm ville dø. Det så ud til, at ingen ville hjælpe ham. Og igen – gav han op? Absolut ikke.! Han Havde besluttet at bygge denne fabrik. Da det at give op ikke var en mulighed, fik han samlet en gruppe venner, og i ugevis arbejde de døgnet rundt for at prøve forskellige løsninger, indtil de fandt en ny måde at fremstille cement på. Han byggede sin Fabrik, og endelig var han i stand til at producere sine stempelringe.

>> MEN VENT, DER ER MERE…. <<

Historien slutter ikke her. Under krigen bombede USA hans fabrik og ødelagde det meste af den. I stedet for at føle sig slået, samlede han sine ansatte. Han sagde ”Hurtigt! Løb ud og hold øje med de fly. De vil smide deres brændstofdunke ud fra flyene. Vi må finde ud af, hvor de smider dem og få fat i de dunke, for de består af de råmaterialer, vi har brug for til vores fremstillingsproces”. Det var materialer, som man ikke kunne få nogen steder i Japan. Uanset hvad livet gav ham, fandt Mr. Honda en måde at bruge det på. Til sidst jævnede et jordskælv hans fabrik med jorden, og han blev tvunget til at sælge sin stempelfremstilling til Toyota. Men Gud lukker aldrig en dør uden at åbne en anden, så vi må blive ved med at være vågne for at se alle de muligheder, livet viser os…

Da krigen var forbi, var Japan i totalt oprør. Ressourcerne var knappe i alle dele af landet- benzinen var rationeret, og i nogle tilfælde næsten umulig at få fat på – og Mr. Honda kunne ikke få benzin nok til at køre til markedspladsen og købe mad til sin familie. Men i stedet for at føle sig slået eller hjælpeløs tog han en ny beslutning. Han besluttede, at han ikke ville slå sig til tåls med denne livskvalitet. Han stillede sig selv et meget virkningsfuldt spørgsmål ” Hvordan kan jeg ellers forsørge min familie? Hvordan kan bruge det, jeg allerede har, til at finde en måde at komme derhen?” Han lagde mærke til en lille motor, han havde, en af den slags, man bruger til en almindelig plæneklipper, og han fik den ide at hægte den sammen med sin cykel. I det øjeblik skabtes den første knallert. Han kørte til og fra markedet, og meget snart bad hans venner ham om også at lave nogle til dem. Snart havde han lavet så mange knallerter, at han løb tør for motor, så han besluttede at bygge en nu fabrik, for at fremstille dem selv. Men han havde ingen penge, og Japan var sønderflænget. Hvordan skulle han gøre det?

I stedet for at give op og sige ”Der er ingen vej” fik han en strålende ide. Han Besluttede at skrive et brev til hver eneste cyklehandler i Japan og fortælle dem, at han troede, han havde løsningen på at få Japan i gang igen, at hans knallert ville være billig og hjælpe folk med at komme derhen, hvor de havde brug for at komme. Så bad han dem om at invester. Af de 18.000 cykelhandlere, som modtog et brev, gav. 3.000 Mr. Honda penge, og han fremstillede sin første leverance. Og så fik han succes, ikke sandt? Forkert! Knallerten var for stor og klodset, og meget få japanere købte den. Så endnu en gang lagde han mærke til, hvad det var der ikke virkede, og i stedet for at give op, ændrede han sin fremgangsmåde igen. Han besluttede at skrælle knallerten og gøre den meget lettere og mindre. Han kaldte den ungen og den blev en succes fra den ene dag til den anden og vandt Emperorprisen til Honda. Alle så på ham og tænkte, hvor heldig han havde været ved at få den ide. Var han heldig? Måske, hvis held betyder hårdt arbejde med den rigtige viden. I dag er Mr. Hondas firma et af de mest succesrige i verden. Honda beskæftiger nu over 100.000 mennesker og overgår salgsmæssigt alle andre end Toyota i USA – alt sammen fordi Mr. Honda aldrig gav op.!