Tag en beslutning! Nederlag findes ikke!

Findes nederlag ikke? Det lyder måske lidt mystisk og som et underligt statement!! I stedet for at se noget som et nederlag bør man vende tallerken en omgang og se på et nederlaget som en personlig gave fuld af læring som gør dig stærkere! Vi har alle sammen problemer, skuffelser og frustrationer, men det er måden, hvor på vi vælger, at takle nederlag på, der skaber vores liv, mere end noget som helst andet vi gør!!

Fokuser på det positive

Start nu!! Beslut dig for at du IKKE vil føle nederlag igen! Dette betyder selvfølgelig ikke at du skal være urealistisk for dine udfordringer i fremtiden. Det betyder blot at når du stopper med at se dig blind i mørket og tager nye briller på, vil du forstå at følelsen af nederlag og depression forhindrer dig i at nå dine mål og forandre dit liv! Tror på at selvom det følelse som om alle døre er låst, vil der snart åbne sig en dør som vil vende op og ned på det hele!

Pas på det negative møllehjul

Når jeg støder ind i problemer tænker jeg stadig “åh nej, det var da noget l…”, eller ” Nu er jeg ikke god nok igen, kan jeg overhovedet det her? ”Der går ikke lang tid før den negative mølle tager til, Men inden møllehjulet rigtig kommer i svingninger stopper jeg op og ændre fokus! Det gør jeg ved fjerne fokus fra problemet til en løsning.!

Andre gange beder jeg mig selv om at holde mund!! og så ændre jeg mine negative tanker til nogle positive og bekræftende tanker. Du kan evt. spørge dig selv om. “Hvad er det af gode ting, jeg skal lære af den her situation? Hvilke andre perspektiver og vinkler er der at se situationen fra?”.

Historien om Billy Joel

Hvis vi bliver ved med at stræbe efter at gøre det vi laver bedre, og lære af vore ”fejltagelser”,så vil vores mål lykkes for os!! Jeg vil gerne dele en lille historie med jer. Den er som mange af de andre historier her på bloggen fra bogen ”Råd fra en ven af Anthony Robbins”

En ung mand ønskede for mange år siden at blive berømt som musiker, så han forlod skolen og stod på gaden. At få arbejde var temmelig vanskeligt for en ung fyr, der havde droppet skolen og var uden erfaringer. Han kom til at spille klaver og synge på nogle af de mest lurvede barer i byen. Han gav sit hjerte og sin sjæl til folk der var så fulde, at de ikke engang lagde mærke til, at han var der. Kan du forstille dig den frustration og ydmygelse, han må have følt? Han blev deprimeret og følelsesmæssigt slået ud. Han havde ingen penge, så han sov på møntvaskerier. Det eneste, der holdte ham i gang, var kærligheden fra hans kæreste, en kvinde som han vidste, var den smukkeste i verden.

Men en dag forlod hun ham også – og han følte, at hans liv var forbi. Han besluttede at begå selvmord. Men før han gjorde det, forsøgte han at få noget hjælp ved at lade sig indlægge på et psykiatrisk hospital. På det hospital forandrede hans liv sig – ikke fordi han blev ”helbredt”, men fordi det skræmte ham at se, hvor forfærdeligt livet kunne være! Han forstod, at han ikke VIRKELIG havde problemer. Og den dag lovede han sig selv, at han aldrig nogensinde ville lade sig selv komme så langt ned igen. Han ville arbejde så hårdt det skulle være så længe det skulle være, for til sidst at blive den succesrige musiker, han vidste han kunne blive.

Så han blev ved. Belønningen kom ikke lige med det samme, men efterhånden gjorde de. Faktisk er hans musik i dag kendt over hele verden. Billy Joel har haft 33 top 40-hits siden 1972 og 23 gange er han blevet nomieret til en grammy.

En god talemåde lyder ”Succes er resultatet af gode vurderinger. Gode vurderinger er resultatet af erfaringer. Erfaringer er ofte resultatet af dårlige vurderinger”