Tag kontrol over dine tanker!

 

Denne video delte min kammerat på facebook i dag. Efter 4minutter sad jeg med tåre i mine øjne. Jeg ved godt jeg er følsom af natur, men man skulle tro, der var en som stod og skrællede løg lige i nærheden af mig. Videoen er et bevis på, at dine tanker kan med et slag gøre dig glad eller trist, positiv eller negativ, stærk eller svag. Dine tanker og dit sind er ufatteligt magtfuld, uden du er bevidst om det, så er det dine tanker, som skaber din virkelighed og din fremtid.
Dine tanker påvirker dig

Dine tanker bestemmer ALT i dit liv. De kan øge eller sinke din hjerterytme, påvirke din fordøjelse, hjælpe dig til at falde i søvn eller holde dig vågen om aftenen. Menneskes sind er en gave, men du skal tage den fuldstændige kontrol over den. Det er en stor opgave og kræver meget opmærksomhed.

Tag kontrol over dine tanker

Kender du det, du er i godt humør, solen skinner og du har haft den mest fantastiske dag. Du kommer hjem sætter dig i sofaen, tænder for fjernsynet og ser i nyhederne at der har været et røveri i en bank eller en mand er slået ned. Fra at du var i et godt humør, bliver du nervøs, rystet og ked af det. Dette er dine tanker som styre dig. Det du omgiver dig af påvirker dig. Du kan kun tænke en tanke ad gangen, så hvis du tager dig selv i at tænke en negativ tanke, kan du vælge øjeblikkeligt at tænke på noget positivt rettet mod dine drømme og mål. Jeg siger ikke du skal leve i en urealistisk eventyrverden med sommerfugle, enhjørninger og evigt solskin, men forsøg altid at fokuser på noget positivt, da det er nøglen til øget overskud og succes.