The POWER of words

I går havde jeg en samtale med en af mine venner om, hvor magtfulde ord kan være. Ord har en meget stor magt og er med til, at skabe en bestemt overbevisning om dig selv og din om verden.! Ord har en stor betydning for dine mål og resultater! Derfor skal du være omhyggelig med, at vælge de ord du bruger.

Tænk over de ord du bruger!

Jeg kan komme med et eksempel, for snart 6 år siden begyndte jeg, at studerer om personlig udvikling, jeg lærte mig selv, at bruge positive ord som vidunderlig, fantastisk, dejlig, super skøn, herlig, når jeg beskrev min dag. Det tog lidt tid at vænne sig til, men ved blot, at skifte fin ud med dejlig, begyndte jeg at føle mig mere glad. Min omgangskreds begyndte endda også, at opfatte mig som værende mere positiv.

Hvordan har din dag været?

Du bliver næsten hver dag spurgt af nogen om, hvordan din dag har været. Største delen vil svare, at de har haft en træls, hård, ok, okay, fin eller god dag. Hvor mange møder du, som siger de har haft en VIDUNDERLIG dag eller en FANTASTISK dag.? Ikke mange vel! Det kan måske godt føles som, at lyve for sig selv i starten at sige man har haft en fantastisk dag, når du har kommet for sent på arbejde og du måske endda har fået en parkeringsbøde. Men det her er måske blot 5 % af din dag, hvad med de andre 95%? Det kan være du har hygge snakket med dine kollegaer, haft en god træning og din kæreste har lavet velsmagende mad til du kom hjem. Så har din dag SLET IKKE været så slem alligevel. Når du siger, at du har haft en fantastisk dag i stedet for en okay dag, vil dine tanker automatisk deje sig om de gode ting, der skete i løbet af dagen. På den måde kan du bevarer dit overskud og positive indstilling. Når du føler overskud, giver det dig de bedste vilkår for, at du kan nå dine mål og få gode resultater!

What did you do to my sign? – Inspirerende klip

Jeg har fundet et rigtig godt klip på You Tube som jeg gerne vil dele med jer. Brug de 2 minutter det tager, at se det og bliv inspireret til, at bruge mere positive ord. Ha en dejlig dag 🙂 Nu vil jeg smutte i fitness og give den gas!