Dream big!

Vi har alle noget vi drømmer om, noget vi ønsker at udføre i livet! Mange af os tænker måske dagligt på det, men det er de færreste af os som gør noget ved vores drømme? Hvis din største drøm er at smide 10 kilo eller kunne gennemføre et maraton, hvorfor gør du det så ikke bare?

Tro på dig selv

Hvis det er din største drøm, burde du nemt kunne motivere dig til at gennemføre det! Men ALT for mange mennesker har simpelthen ikke troen på at det vil lykkes dem og har på forhånd GIVET OP! De har måske flere gange fået begyndt, men mange mister troen efter en uge og så bliver løbeskoene gemt væk og slikskålen fundet frem! Nu skal jeg fortælle jer en ting! Hvis man mister troen efter en uge, så er det fordi at man var usikker da man begyndte! Man var usikker på om man overhovedet kunne gennemføre det og usikker på hvad andre folk ville sige om det. Hvis din drøm skal lykkes, skal du stole 100% på dig selv, tro på dig selv! ”Hvis du vil have succes, må du ikke længere anse fiasko for at være en mulighed”

Har du en drøm ?

Kan du stadig huske hvad din største drøm var da du var lille? Jeg kan fortælle jer om engang jeg var til en familiefødselsdag. Det var en fantastisk dag og vi sad alle sammen og hyggede os. Jeg har den skønneset lillebror på 12 år, en rigtig efternøler. Som så mange andre drenge så drømmer han om, at blive den nye Messi ( en af verdens bedste fodboldspiller).

Hele hans værelse er fuldstædig tildækket af ting fra FC Barcelona, man ser simpelthen rødt og blåt når man træder ind på hans værelse! Min lillebror sad og snakkede med en ældre dame som gerne vil høre, hvad han ville være når han blev stor. Min lillebror svarede med det samme.! ”Jeg vil være som Messi” Den ældre dame som ikke havde en ide om, hvem Messi var, grinede af min lillebror.”Hvad, kan ham Messi så?”. ”Han er verdens bedste fodboldspiller siger min lillebror!” Ved i hvad hun sagde til ham? ”Tosset lille dreng, det bliver du da aldrig”.

Hold da op!! Jeg ved godt man skal være realistisk sommetider, men at nedgøre en lille drengs største drøm! Der gik det op for mig, hvorfor vi konstant er bange for at begå fejl og tillægge andres ord så meget betydning. Fordi vi igennem vores opvækst hele tiden bliver minde om at vi IKKE er gode nok! Stop med at sige til folk de ikke kan. Tag i stedet JA-HATTEN på og motiver folk til at tro på deres drømme. Det FANTASTISKE ved børn er at de TØR drømme! De tror virkelig på, at de en dag vil nå deres drøm! ”Har du en drøm, må du beskytte den, folk der ikke selv kan vil prøve at fortælle dig du heller ikke kan! Vil du noget, så kæmp for det”

Susan Boyle – en fantastisk kvinde

Jeg vil gerne dele et link med jer om en fantastisk kvinde. I kender hende helt sikkert. Susan Boyle, en vidunderlig sangerinde som på trods af folks reaktioner vælger at forfølge hendes drøm og tage alle med storm! Hun var konkurrencedeltager i den 3. serie af det britiske talentshow Britain’s Got Talent. Efter sin medvirken i Britain’s Got Talent har hun solgt millioner af albums!! SE FILMEN

Hvad er forskellen på Susan Boyle og så mange andre gode sangere? Den store forskel er at hun troede på sig selv! Husk at der en grund til at et gammelt ordsprog lyder ”Tro kan flytte bjerge”.