Vægttab – Nutriletts 3 dages kur

Nutrilett-Start-now-pakke- Foto Samantha fotheringham

Sommeren er over os og rigtig mange vil gerne tabe 2-3 kg, så de ser godt ud i sommertøjet og kan tage på stranden med god selvtillid. Hvis du tænker dig om, hvor ofte har du så hørt nogen sige ”Jeg har prøvet tusindvis af måder at tabe mig ”? . Som kostvejleder og coach har jeg hørt det rigtigt mange gange og overdrivelse siges at fremme forståelsen. Det er dog ikke helt løgn, da der i dag er et stort udvalg af forskellige kure som lover dig et garanteret vægttab, hvis du blot følger deres regler. Muligvis har du prøvet nogle af dem selv som blandt andet Suppekuren, vandkuren, pulverkuren, fastekuren, saftfaste, skillekostprincippet, monodiæter, low carb diæter og stenalderkost. Nutriletts som er et meget kendt mærke i Danmark indenfor måltidserstatninger er også hoppet med på vognen og med deres 3 dages ”start now” slanke kit, lover de dig at du vil tabe dig.

 

Hvorfor prøve Nutriletts

Når jeg kostvejleder er det mit ansvar at rådgive og hjælpe. Jeg har flere gange oplevet, at mine klienter er blevet grebet af en kur og ønsker at leve efter den i en bestemt periode. Som kostvejleder har jeg derfor set det nødvendigt, at jeg har et stort kendskab til alternative kostformer og kure, så jeg kan oplyse om de ernæringsmæssige fordele og ulemper. I den anledning har jeg også indviet i, at prøve slankekuren fra Nutrilett for at kunne forholde mig til slankekurenes effekt og dele mine erfaringer.

Nutriletts 3 dages kur

Nutrilett har sammensat en 3 dages kur, som indeholder 6 daglige måltider, som tilsammen giver dig et kalorieindtag på 830 kalorier. Deres måltider er forarbejdet fødevarer, som er klar til, at blive spist med det samme eller i løbet af 2-3 minutter. I pakken finder du shakes, proteinbare, pastaretter, supper og buddinger som er tilsat de næringsstoffer, som din krop har behov for. Umiddelbart lyder Nutriletts 3 dages kur, som vidunder kuren, men lad os se på mine erfaringer.

Nutrilett---Samantha-Fotheringham-til-blog

Mine erfaringer med Nutriletts 3 dags kur

Jeg må erkende af 3 dages kuren fra Nutrilett har været nogle af de længste dage i mit liv, men det skal også siges, at en stor værdi for mig er god mad. Derfor kørte jeg hurtig surt i, måltidserstatningerne men hvis du søger en hurtig løsning og mad bare er noget, som skal spises vil kuren passe meget bedre til dig. Efter 3 dage havde jeg tabt 1 kg. Hvor meget du taber dig med Nutriletts 3 dages kur afhænger af, hvor stort dit daglige kaloriebehov er. Hvis du har et dagligt kaloriebehov på 3000 kalorier vil du tabe dobbelt så meget, som hvis du har et dagligt kaloriebehov på 1500 kalorier. Dit kaloriebehov afhænger af din alder, højde, vægt, køn og daglige aktivitetsniveau.

Under kuren følte jeg mig meget sulten og blev ikke tilfredsstillet af alle måltiderne. Hvis det ikke var for min store passion for ernæring og min viljestyrke så var jeg nok faldet fra på første dag. Deres pastaretter og supper er desværre en meget kedelig oplevelse at spise, men på den anden side, kan man vel ikke forvente så meget af pulvermad. Til gengæld er deres budding helt fantastisk og deres shakes smager umiddelbart også rigtigt godt, men minder meget om andre proteinshakes på markedet. Der hvor Nutrilett virkelig er gode, er i forhold til deres proteinbarer. Proteinbarer kan hurtigt blive tørre, klæbrige og kedelige, men proteinbarrerne fra Nutrilett har en god smag og en lækker blød konsistens. Hvis jeg er på farten eller har lyst til noget sødt, spiser jeg ofte en proteinbar. Fordelen er at de er nemme at have med i tasken, så skal du ikke tænke på store bokse der fylder, sammenmaste rugbrødsmadder og frugt med mørke pletter. Nutriletts proteinbarer og shakes indeholder ca. 200 kalorier pr. måltid, 20g protein og en lang række af nyttige vitaminer og mineraler. Mængden af kalorier og protein gør deres produkter til et godt mellemmåltid.

Hvem henvender Nutriletts 3 dages kur sig til?

Hvis du ønsker et hurtigt vægttab, så er Nutriletts ”start now” pakke en god løsning, dog vil jeg aldrig anbefale nogen, at leve med så stort et kalorieunderskud i en længer periode og måltidserstatninger bør ikke erstatte rigtigt mad. Det er forskellige ting, som motiverer os, og hvis hurtige resultater på vægten motiverer dig til, at komme ordentlig i gang med dit vægttab, så er Nutrilett en god start. Du skal dog huske, at Nutrilett kun er en start, efter 3 dage står du igen på egne ben. Hvis du ikke ændre din kostvaner så vil du tage det hele på igen i løbet af et par dage. Som kostvejleder tænker jeg at Nutriletts 3 dages kur er god for dig, som har behov for at booste dit vægttab. Hvis du allerede nu tænker, du ikke har den nødvendige viden til, at forsætte dit vægttab, så bør du ikke begynde på kuren. Har du den nødvendige viden om kost og sundhed, men bare skal i gang og har behov for at se hurtige resultater på vægten, så kan du sagtens bruge penge på kuren. Du kan læse mere om Nutriletts ”start now” pakke her: www.nutrilett.dk