Vafler med grahamsmel
Nyd din tilværelse med disse vafler, som er lavet på grahamsmel. Vaflerne er en mere grov udgave af de almindelige vafler og er derfor rig på fuldkorn. Vaflerne smager dejligt og har en god konsistens med en blød midte og en sprød overflade. Servér vaflerne som dessert for dine sundhedsbeviste gæster eller spis dem som et lækkert morgenmåltid. Over vaflerne har jeg drysset med Perfect florsød fra ISIS og spist dem sammen med ISIS Solbær marmelade og friske bær.
Vafler opskrift
Person: 4
Mængde: Ca 10 lag
Tid: 1 timer og 15 minutter (arbejdstid ca. 30 minutter)
Ingredienser:
- 200g grahamsmel
- 50g hvedemel
- 1 spsk. sukker
- ½ tsk. groft salt.
- ½ liter skummetmælk.
- 4 æg
- 30g vegetabilsk fedtstof til bagning.
Fremgangsmåde:
Pisk mel, salt og mælk sammen til dejen er glat og fri for klumper.
Pisk æggene sammen og rør dem i dejen.
Sæt dejen køligt i ca. 30 minutter.
Smelt det vegetabilske fedtstof.
Varm vaffeljernet godt, pensel med smeltet fedtstof.
Hæld ca. 1 dl. dej midt på vaffeljernet og luk jernet sammen.
Bag vaflerne til de er gyldne og sprøde.
Næringsindhold pr. 100g
- Kalorier:157
- Protein:7g
- Kulhydrat:20g
- Fedt: 5g
jan 30, 2015 @ 20:46:45
Yummi 🙂 De ser bare for lækre ud 🙂
jan 30, 2015 @ 20:47:23
Mange tak Fie 🙂 Det er jeg glad for du synes 🙂
jan 30, 2015 @ 20:49:41
Nøj, de ser lækre ud. Jeg elsker, når der er lidt mere at bide i end de sædvanlige flødevafler, så de skal helt sikkert prøves. Min datter elsker nemlig vafler til morgenmad, og det skal hun have i denne weekend, hvor der skal skrues ekstra op for forkælelsen.
jan 30, 2015 @ 20:55:18
Hej
Mange tak 🙂 Dig og din datter må have rigtig god fornøjelse med opskriften 🙂
Rigtig god weekend
De bedste hilsner og smil
Samantha
jan 30, 2015 @ 22:22:17
Det ser hammer godt ud, det skal jeg prøve snart 🙂 Måske min kæreste skal forkæles på søndag 🙂
jan 31, 2015 @ 13:10:24
Hej Poul 🙂
Jeg er ret sikker på din kæreste vil blive glad, hvis du laver vafler til hende 🙂 Rigtig god fornøjelse med opskriften 🙂
De bedste hilsner og smil
Samantha
jan 31, 2015 @ 10:01:01
Hold nu helt fast, hvor ser det bare lækkert ud! 🙂
God weekend –
Jeg har lige opstartet en ny blog, og det ville derfor glæde mig ekstremt meget, hvis du ville tage et smut forbi den! Vi kunne følges ad, hvis det lyster?
Knus
http://thewriter.bloggersdelight.dk/
jan 31, 2015 @ 13:09:07
Hej Michelle 🙂
Mange tak skal du have 🙂 Jeg hopper forbi din blog 🙂
De bedste hilsner og smil
Samantha
feb 03, 2015 @ 18:32:42
De ser jo mega lækre ud, skal jeg da have afprøvet. Måske allerede i aften :-p
♥ http://www.amaliefernande.dk
feb 04, 2015 @ 14:08:25
Hej Amalie 🙂
Det lyder godt 🙂 Håber du får succes med opskriften 🙂
jun 27, 2016 @ 22:40:52
hvor mange plader for man ?
jul 02, 2016 @ 10:02:10
Hej Jeanette.
Der er til ca. 10 lag i opskriften.