Ubegrænset kraft, Nøglen til personlig succes

Jeg er lige kommet hjem fra en super skøn træning i Fitness. Lige for tiden er min motivation i top og jeg glæder mig dagligt til at give den fuld POWER i centret. Jeg ELSKER den stemning og følelse det er, at være af sted til træning. Men vi alle kan løbe ind i en mur, hvor motivationen er i bund og vi synes det er meget sjovere, at ligge på sofaen. Derfor er det vigtig, at man hurtigt for vendt de dårlige tanker til noget positivt, samt får skabt glæde og motivation igen.

Brug for motivation?

På vejen til ens mål er der mulighed for, at støde på store huller i asfalten. Når jeg falder i det store hul er det bare med at komme op igen!! Til det bruger jeg en række motivationsmidler såsom bøger, taler, Youtube klip, film og lignende til, at motivere mig til at komme af sted til træning og give ALT, hvad jeg har i mig. En bog der ALTID er den perfekte redningsvest for mig er bogen ”Ubegrænset kraft, Nøglen til personlig succes”. Bogen er skrevet af Anthony Robbins, som er en af mine store forbilleder. Bogen er virkelig fantastisk og giver dig den nødvendige drivkraft til, at fokusere på dit mål igen. Bogen er på 412 sider og kan måske godt virke lidt uoverskuelig for nogen at læse. Men HELDIGVIS findes der en let læselig udgave som hedder ”Råd fra en ven” som du nemt kan læse på et par timer. Jeg har selv lige læst den for 15. gang og givet den videre til min papfar. Mange af mine motiverende historier her på bloggen kommer fra de bøger. Helt klart et par bøger der er værd at købe, låne på biblioteket eller skrive på ønskelisten til jul.