Wraps med laks og cream cheese

Opskrifter med laks-Foto-Samantha Fotheringham

Som kostvejleder hører jeg ofte at sund mad er besværligt at tilberede og tager en krig i køkkenet, men med få ingredienser kan du smække en lækker wrap med laks og cream cheese sammen. Disse wraps er skønne til aftensmad, til frokost eller i madpakken. Jeg har lavet mine wraps med rugtortilla fra levevis, som kan købes i Netto, Bilka og Føtex. De er rigtig gode og indeholder 7 g kostfiber pr. 100g, i forhold til de almindelige wraps som kun indeholder 3g kostfiber pr. 100g. Hvis du ikke er vild med laks, kan anden fisk eller kød også sagtens bruges.

Laks

Laks-opskrifter---Foto-Samantha-Fotheringham

Opskrift på wraps med laks og cream cheese

Person: 4

Tid: 10 minutter

Ingredienser:

  • 8 stk. Fuldkorns tortilla
  • 4 tomater
  • 200 g salat ( hjertesalat eller romaniesalat)
  • 1 rødløg
  • 200g agurk
  • 200g fedtfattig krydderurt smøreost (levevis)
  • 250g røgetlaks

Fremgangsmåde:

Vask og skær grønsagerne i passende skiver og tern.

Lun tortillaerne og smør dem bagefter med smøreost.

Fordel salat i midten af tortillaen og læg strimler af røget laks oven på.

Fold nu siderne på den brede side. Begynd derefter at rulle tortillaen sammen og klem den godt sammen, gør det samme ved de andre.

Slut af med at skære tortillaen over på skrå.

Næringsindhold pr. 100g

  • kalorier: 95
  • protein: 7,5g
  • kulhydrat: 8,3g
  • fedt: 3,2g

Energifordeling pr. 100g

Wraps med laks og cream cheese- energifordeling