Nyheder fra Nutrilett – produktanmeldelse

Proteinbar-Foto Samantha Fotheringham

De fleste danskere, som har forsøgt at tabe sig kender efterhånden Nutrilett, som er et af de førende slankebrands i Danmark. Brandet Nutrilett fylder snart 25 år og er skabt af en norsk/dansk læge i 1989. Selv efter 25 år formoder Nutrilett at forny sig og er nu på banen igen med 3 nyheder. Nutrilett SØD tabletter, flydende SØD og Proteinbaren Coconut & Chocolate. Dette indlæg vil derfor være en produktanmeldelse af de nye produkter.

Proteinbar Nutrilett - Foto Samantha Fotheringham

proteinbars - Foto Samantha Fotheringham

 

Nutrilett SØD tabletter og flydende SØD

Sødemidler på tabletform og på fyldende form er ikke nogen nyhed. Jeg kan huske, hvordan min egen farfar brugte sødemiddeltabeletter til hans kaffe der jeg var lille. De selv samme tabeletter står stadig på bordet til kaffen når jeg i dag besøger min kære farmor. Så sødemidler i husholdningen er langtfra en nyhed, det er dog nyhed at Nutrilett er begyndt at producerer det, da de før kun har været kendt for deres slankepakker, proteinbarer, smoothies og shakes. Med dette nye skud på stammen forsøger Nutrilett og at tilbyde produkter som kan bruges til at ernæringsforbedre opskrifter. Nutrilett SØD er sødemidler som du med fordel kan bruge i dine varme drikke, hjemmelavede kager, desserter og andre retter, hvor du ellers ville bruge sukker. Nutrilett sød indeholder 0 kalorier og er derfor en fin erstatning til sukker, hvis du gerne vil tabe dig. Jeg har tidligere omtalt min holdning til sødemidler på bloggen, som du kan læse her. Nutrilett SØD giver den samme sødme som sukker, men som alle andre sødemidler søder det også en del mere end almindelig sukker. En tablet svarer f.eks. til en teskefuld sukker.

Nutrilett Coconut & Chocolate Bar

Jeg har tidligere skrevet om proteinbarerne fra Nutrilett på bloggen. Du kan læse indlægget her. Som jeg tidligere har skrevet på bloggen er jeg meget begejstret over proteinbarene fra Nutrilett og dette har ikke ændret sig med deres nyhed Coconut & Chocolate Bar. Normalt synes jeg at proteinbarer hurtigt blive tørre og klæbrige, men proteinbarrerne fra Nutrilet har en god smag og en lækker blød konsistens. Dette gælder også deres nye proteinbar, som har en dejlig smag af kokos og chokolade. Proteinbaren er saftig og uden at man 100% kan sammenligne dette produkt med den kendte chokoladebar Bounty så minder smagen faktisk en helt delt om den. At Nutrilett vælger at lave en smagsvariant med kokos er bestemt ikke noget tilfælde. Kokos er nemlig utrolig populært i Danmark for tiden og bruges flittigt i de danske køkkener i form af blandt andet kokosmel og olie. Proteinbaren indeholder 212 kalorier og 14 g protein samt en række af nyttige vitaminer og mineraler. En ting som jeg er mindre begejstret for er, at Nutrilett anbefaler proteinbaren som en erstatning til morgenmad eller frokost på deres hjemmeside. Selvom proteinbaren er anvendelig til vægttab så er et hovedmåltid på ca. 200 kalorier alt for lille for de fleste mennesker og jeg vil stærkt fraråde dette. Til gengæld ser jeg proteinbaren anvendelig som et fornuftigt mellemmåltid når man er på farten eller har trang til noget sødt. Fordelen er at proteinbaren er nem, at have med i tasken, og så skal man ikke tænke på store bokse der fylder, sammenmaste rugbrødsmadder og frugt med mørke pletter. Husk dog at proteinbaren blot er en måltidserstatning og almindelig sund kost bør derfor være at foretrække. Du kan efterhånden købe Nutriletts produkter i de fleste fødevarebutikker. Jeg har f.eks. set produkterne i Superbrugen, Fakta, Kiwi, Føtex, Bilka, 7-eleven og Matas.